QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Zaplesáme si

Text: Ollie Roučková | Datum: 01.12.2015 | Zobrazeno: 1914×

Zaplesáme si A jedeme plesovat, máme tu historicky první čtyřkolkářský rockový ples pořádaný klubem CBQT. Ples se koná 23. ledna 2016 v Hostinci na Návsi, můžete se těšit na velkou tombolu, skvělou živou kapelu, půlnoční překvapení. Kolik je volných lístků, jak na ubytování, co se čtyřkolama a nejen to se dozvíte uvnitř článku.



Letos v lednu, když se začalo plánovat druhé dějství našeho celorepublikového srazu, nás v garáži, kde veškeré přípravy a domluvy probíhají, napadlo, proč neudělat něco dalšího, co tady není, a proč ne zrovna ples, v době plesové sezony, kdy většina z nás chodí na plesy to bylo na místě.

Výzva:

Ale jak je u nás známo, chtěli jsme něco čím bychom zaujali. Existují samozřejmě moto plesy, ale čtyřkolkářský a ještě k tomu Rockový tady snad není a nebyl, nevíme o žádném. No a to je výzva, to byl ten impuls, uspořádat zase něco jiného, zajímavého a doufám, že do budoucna to bude velkolepé, stejně jako náš celorepublikový sraz. Na plese bude hrát oblíbená a známa kapela ŘEMEN z Chlumce nad Cidlinou, je to vynikající kapela, mohli jste jí slyšet na našich srazech, skvělá zpěvačka Míša spolu s kapelníkem Honzou Živným se jak jinak už na vás kolkaře těší. Tento ples, jako tradičně vše co děláme, chceme pojat ve velkém stylu, snad se nám to podaří a uspokojíme i ty náročnější návštěvníky.

Oblek?

Co se týká oblečení, neboli dress codu, je to ples, ale zase je to náš ples, pro kolkaře a ještě k tomu rockový, takže zase to nebudeme  přehánět, ale zase nechceme, aby to byla ledabylá zábava, takže chlapci, aspoň ty košile, můžou být bez kravaty, a dámy, necháme to na vaší fantazii, ale nechte doma trička a tenisky.

Qudy:

Z technických a bezpečnostních důvodů není možné zde hlídat a parkovat vaše čtyřkolky, nejsou na to prostory, pouze parkoviště pro auta u hostince. Vše je na vás, jakou dopravu zvolíte. Do budoucna pokud se vše vyvede jak má a bude o další ročník zájem, plánujeme již nyní s denní vyjížďkou po okolí zakončenou právě plesem. Ale to až snad příště. Pokud vás  zajímá tombola, tak bude velká, mohu říci, že i hodnotná, myslím, že si každý přijde na své. Samozřejmě jak je u nás zvykem, připravujeme i půlnoční překvapení, ale kdo ví, třeba to vůbec nebude o půlnoci, nechte se překvapit. Pokud jste milovníky soutěží o ceny, určitě pro vás něco vymyslíme a zapojíme vás. Bude to prima večer s prima lidmi skvělou hudbou, občerstvením a pitím.

Ubytování:

Jelikož se akce pořádá v místě sídla CBQT, a to v Pátku u Poděbrad, je jasné, že většina z vás bude řešit ubytování, bohužel tady v obci žádný penzion, nebo hotel není, vše je v nedalekých Poděbradech, je na vás, si za rezervovat spaní, bude fungovat doprava na ples v podobě taxi, pokusíme se pro vás zajistit lepší cenu, každopádně cena taxíkem z Poděbrad do Pátku je necelých 100 Kč. Parkování jak jsem již zmínil je u hostince k dispozici, kapacita asi 20 aut.

Vstupenky:

Vstupenky na ples je možné zakoupit na cbqt@email.cz, kde získáte další informace ke vstupenkám, nebo objednat po telefonu na 774264588 a to v ceně 150 Kč na osobu, v den konání plesu, pokud budou ještě lístky k dispozici, bude cena 200 Kč. Kapacita sálu je pouze 200 lidí, to znamená k prodeji bude pouze 200 lístků. Již nyní máme třetinu prodanou. Takže pokud chcete plesovat  s kamarádama, kolkařema, neváhejte a objednávejte lístky již nyní, můžete vstupenku věnovat i jako své milé nebo milému pod stromeček.Celý team CBQT se těší na vaší účast a na oplátku se budeme snažit pro vás vytvořit ples co svět neviděl :)

Za CBQT,Z. Petr Němeček


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 2x

Další články

Výstava Houdkovice 2017

21.06.2017, Představujeme
„Určitě si tady každý najde to svoje“ Po dvou letech se se do Houdkovic sjedou fanoušci automobilů a motocyklů, aby si p...

3.Celorepublikový sraz čtyřkolek Senice

16.02.2017, Představujeme
Příjezd v pátek 18.8.2017 reprodukovaná hudba občerstvení zábava. Sobota 19.8.2017 snídaně, cca 10:00hod spanilá jízda z...

Motocykl 2017

15.02.2017, Představujeme
Tradiční motoristická výstava Motocykl 2017 se lotos koná na stejném místě a ve stejném termínu už po jedenadvacáté! Do ...


Nepřehlédněte

Kalendář akcí

  Červenec 2024  
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.26s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce