QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo

Nejen traktory - John Deere

Text: Matěj Oliva | Foto: Matěj Oliva | Datum: 28.05.2009 | Zobrazeno: 6597×

Nejen traktory - John Deere Že na našich polích kromě zetorů potkáváme i zelenožlutá monstra jsme si už celkem zvyki. John Deere ale nemusí být jen pro práci a na českém trhu se objevilo několik zajímavých side by side vozítek s jelenem na kapotě.


Prodejnu uvidíte už po cestě přímo z boleslavské dálnice. Stojí před ní několik zelenožlutých předváděček, kterých je ostatně plný i prostorný showroom. Kromě traktorů jsou na prodejně i sekačky na trávu, zahradní traktůrky a mnoho dalších nezbytností, které Vás ovšem asi zajímat nebudou.

Nejen prací živ je čtyřkolkář

Co vás naopak zajímat bude je modelová řada side by side vozítek určená primárně pro práci ve stavebnictví, zahradnictví, nebo lese. Nejzajímavější je pak nejvyšší model XUV Gator osazený výkonným dieselovým motorem, pohonem všech kol a nezávislým zavěšením. Tato kombinace slibuje v terénu pořádnou porci zábavy a my se o tom přesvědčíme v redakčním testu, který Gator čeká za pár dní.

Servis a příslušenství

I tu nejlepší techniku je samozřejmě třeba kvalitně servisovat. Servis John Deere najdete na 35ti místech v ČR. Pokud máte problém s dopravou techniky, nic se neděje, servis dorazí za vámi. Servisní technik dokáže na místě řešit jak garanční prohlídky, tak i složitější opravy.
John Deere je tradiční značka ze spojených států, kde se těší obrovské oblibě. Dokonce se zde zakládají kluby majitelů, pořádají se srazy, atd. S tím souvisí i široká škála doplňků a příslušenství. Můžete si například koupit jízdní kolo, obléci se do barev John Deere, nebo svým potomkům koupit jejich první plastový traktůrek a až vyrostou, přijdou si pro ten velký.
Více informací naleznete na www.johndeere.cz

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články

Elektrická koloběžka ke čtyřkolce zdarma

14.10.2022, Články
Zakupte v období 3.10.-31.10. 2022* jeden z modelů čtyřkolky Segway Snarler AT6 a získejte značkovou elektrickou koloběž...

Ke každé čtyřkolce Segway Snarler AT6 vozík zdarma

19.07.2022, Články
Chystáte se koupit čtyřkolku populární značky Segway? Nyní dostanete ke každé čtyřkolce Snarler AT6 vozík Shark Garden v...

5 let záruka na všechny stroje CFmoto

11.03.2021, Články
I vy jste se v tomto roce stali, nebo se stanete, součástí rodiny majitelů čtyřkolek a motocyklů CFMOTO? Máme pro vás vy...





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.72s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce