QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo

Symtec - zahříváky

Text: Ollie Roučková | Foto: Jiří Jevický | Datum: 02.02.2012 | Zobrazeno: 3848×

Symtec - zahříváky Nedovolte, aby vás chlad a zima vyřadily z jízdy! Když už je na teploměru mínusová hodnota, pro 4kolkáře to neznamená stop stav. Teplému oblečení hází rukavici americká firma Symtec Inc., světový leader ve vyhřívaném příslušenství, s celou řadou produktů, které udrží vaše ruce, tělo a nohy v teple.


I v těch nejchladnějších dnech můžeme drandit ve sněhu, na silnici i ve vodním království. Vyhřívané hefty, vyhřívané sedadlo, vyhřívané vložky do bot se na mě smály v prodejně ASP group v Žebráku, kde jsem si byla vyzvednout pár 4kolých novinek. Nad šálkem kávy okukuji tyhle vymoženosti, které napomáhají komfortnímu cestování v průběhu celého roku.

Shop ASP Group:

QUAD Zone Controler kit ATV-POCO:
Vyhřívané rukojeti Symtec jsou navrženy tak, aby zachovaly vaše ruce a prsty v teple i v tom nejstudenějším počasí. Snadno se instalují a obsahují i kit pro vyhřívání palce. Pro instalaci není třeba žádné lepidlo. Inovativní konstrukce těchto vyhřívaných rukojetí umožňuje regulovat teplotu díky dvouzónové ovládací jednotce. LED kontrolka s nastavitelnou intenzitou pro jízdu ve dne a v noci. Řídící jednotka má mnoho způsobů montáže. Automatické vypnutí vyhřívání po dvou hodinách, aby se šetřila baterie.
Snadná instalace:
  • Vyžaduje použití WD-40
  • Pětipolohově regulovatelná teplota pro každou rukojeť a palec
  • Paměť uložení nastavení
  • Příkon 40 W (20 W / rukojeť), 14 voltů
Vest V Collar Kit - vyhřívaná vesta
Není nic horšího, než když je vám na čtyřkolce zima. Zima, která proniká skrz vás, zima, která brání soustředění a dělá z jízdy doslova trápení. Zima, že když se dostanete domů, musíte stát u kamen hodinu nebo dvě. Proto firma Symtec Inc. vyvinula vysoce výkonnou vyhřívanou vestu Vest V Collar, která zajistí, že na čtyřkolce nebo motocyklu již nikdy zimu nezažijete. Vyhřívaná vesta Vest V Collar je odpovědí na všechny vaše zimní starosti!
Vlastnosti:
  • Stranové zipy pro nastavení velikosti a vysoké pohodlí
  • Unikátní konstrukce límce, aby se vesta pohodlně vešla pod každé jezdecké oblečení.
  • Vyjímatelné topné těleso pro snadné praní.
  • Velké vyhřívané plochy bez obtěžujících kabelů.
  • Vyhřívání hrudníku a zad (…míst, na kterých záleží).
  • Ultranízká hmotnost pro maximální pohodlí.
  • High-tech karbonová vytápěcí tělíska.
  • Elastická zadní část, aby teplo působilo přímo na záda.
  • Snadná připojitelnost ke čtyřzónovému regulátoru teploty u čtyřkolek nebo k napájení - Demon Power u motocyklů.
  • Unierzální velikost SM - XL
  • Katalogové číslo: 210102
  • Cena v distribuční síti ASP Group s.r.o.: 3 590 Kč (vč. DPH)
Vyhřívání sedadla

Udržujte si teplé místečko i v chladných dnech s 20 W vyhříváním sedadel Symtec! Toto vyhřívání snadno připojíte ke čtyřzónovému regulátoru teploty (obj. č.: 210050) a budete mít teplo, které potřebujete, aby zůstali v pohodě a bezpečí po celou dobu ježdění i v té největší zimě.

  • 20 W vyhřívání sedadel s rychloodpojovacím kabelem
  • Sada obsahuje: 20 W vyhřívání sedadel s rychloodpojovacím kabelem
  • Kabeláž, Kolébkový vypínač On / Off.
Vhodné pro:
  • Všechny modely čtyřkolek
  • Cena v distribuční síti ASP Group s.r.o.: 1 590 Kč (vč. DPH)

Foot Warmer kit / Full Foot - Vyhřívané vložky do bot

Vyhřívané vložky do bot Symtec jsou navrženy tak, aby rovnoměrně zahřívaly celou plochu chodidla. Tím je zaručeno udržení celé nohy v teple během všech vašich outdoorových aktivit. Vyhřívané vložky Symtec jsou vyrobeny z nejkvalitnějších moderních materiálů, aby vaše nohy zahřívaly do pohodlí a tepla po dlouhé roky. Vyhřívané vložky se snadno připojí k dvouzónovému nebo čtyřzónovému regulátoru teploty u čtyřkolek, a nebo k napájení Power Demon na vašem motocyklu. Obojí poskytne dostatek energie, aby vaše nohy byly v teple tak dlouho, jak dlouho vy vydržíte jezdit na svém stroji. Univerzální velikost. Vložky lze pomocí nůžek, jak již naznačuje obrázek, snadno přizpůsobit různé velikosti obuvi. Vložky mají v základu velikost 31,5 cm (EUR 47.5) a mohou se maximálně zmenšit na velikost 24,5 cm (EUR 38,5) Cena v distribuční síti ASP Group s.r.o.: 2 490 Kč (vč. DPH).

Celkové shrnutí:

Tyto doplňky nejsou jen zbytečné vyhozené peníze, ale jedná se o dobré pomocníky při popojíždění i při delších cestách. Zima je prevít a dostane se všude, té nikdo nikdy neuteče. Lehké propocení, závan studeného větru a nachlazení je tu. Kombinace vyhřívaných vymožeností jde ruku v ruce s dobrou volbou oblečení, spodní vrstvy i vrchní musí být ozkoušeny a doladěny. V terénu se většinou horní část těla zahřeje, ale nohy v crossových botách mrznou. Zateplení spodní části nohou oceníte i při sychravých jarních ranních hodinách. Jediné co mě osobně štve, je zapojení vyhřívaných ťapek, při seskakování ze 4kolky bych stoprocentně vždy zapomněla na odpojení. U vesty se mi líbí její propojení vnitřních částí, ty jsou docela prakticky vymyšlené a u heftů bych napsala jen to, že jejich regulace je fenomenální. Jakmile mi je vedro stačí ubrat teplotu a tradá dál. Na tloušťku si jezdci zvyknou a ovládání je opravdu intuitivní. Teď už jen záleží na jezdcích, zdali se jim vyplatí investice do vyhřívaných jednotek.

Profil firmy

ASP Group Distributing

ASP Group Distributing je ryze česká společnost se silnou pozicí na trhu, která dováží a v síti svých prodejců distribuuje čtyřkolky, UTV, SxS, e-skútry, obojživelná vozidla, náhradní díly, příslušenství a doplňky předních světových značek. Oficiální dovozce více než 40 značek Jsme oficiální...



Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.33 Známkováno: 3x

Další články firmy ASP Group Distributing

Elektrická koloběžka ke čtyřkolce zdarma

14.10.2022, Články
Zakupte v období 3.10.-31.10. 2022* jeden z modelů čtyřkolky Segway Snarler AT6 a získejte značkovou elektrickou koloběž...

Ke každé čtyřkolce Segway Snarler AT6 vozík zdarma

19.07.2022, Články
Chystáte se koupit čtyřkolku populární značky Segway? Nyní dostanete ke každé čtyřkolce Snarler AT6 vozík Shark Garden v...

Pásový systém TJD pro čtyřkolky a UTV

21.11.2017, Články
Chladné počasí již o sobě dává vědět a zima zanedlouho udeří v plné síle. Sníh a mráz přináší spoustu problémů, ale i zá...



Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.44s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce