Tak a je to tady rok se s rokem se sešel a my se můžeme společně s vámi těšit na novou sezónu CRC 2013. Už jen pár dní a začínáme! Opět po roce budou první tratí mistrovství Vážany nad Litavou a to v neděli 31.3.2013. Na trať dorazíme už v sobotu večer, kdo se bude chtít registrovat a nebude se bát, že tu přes noc bude ještě moc velká zima, může klidně dorazit.
Můžete si tím ušetřit ranní fronty, i když se budeme snažit, aby odbavování bylo co nejrychlejší;-) Pokud se sem chystáte, dejte nám o sobě dopředu vědět, pokud nebudete mít zařízenou registraci a licenci předem nebo nebudete s námi domluveni, budete si muset na místě připlatit. Pokuta pro předem nenahlášené jezdce bez potvrzené rezarvace bude sice oproti jiným závodním podnikům symbolická, ale snad přiměje většinu jezdců avizovat svůj zájem předem, aby průběh přejímky byl co nejhladší. Plakáty ke stažení najdete v příloze pod tímto příspěvkem.
Krátké shrnutí:
- Datum: 31.3.2013
- Přejímka: sobota cca 18:00 - 20:00, neděle 6:00 - 8:00
- Start: tréninky od 8h, závody od 13:30, orientační harmonogram brzy doplníme na stránky
- Partner závodu: AMT s.r.o., Centrum Čtyřkolek Boskovice
- Pokuta za nenahlášení předem, příjezd bez potvrzené rezervace apod.: 50-100 Kč
Vážanský jídelníček
V lerošním závodním ročníku se o vás bude starat nová společnost zajišťující catering. Budeme přijíždět vždy v sobotu den před závodem, a svůj stánek otevřeme kolem 17. hodiny. V neděli pak už od časného rána. Nabízet budeme točené pivo, limo, alko a nealko nápoje, dále pak grilované steaky, sýry, saláty, polévky a jiné dobroty, včetně snídaní. Rádi bychom vás informovali o nabídce vždy včas před závodem, abyste věděli co vás čeká a na co se těšit.
Vážany na Litavou - výběr z nabídky:
K pivku a štamprličkám grilované pikantní klobásky a tataráček na topince.
Snídaně: grilovaná slaninka, vejce, párečky, palačinky, polévečka...
Čas oběda: česneková polévka, velikonoční kůzlečí perkelt s karlovarským knedlíkem, vepřový steak - salát "Norimberk", kuřecí steak a prsa - salát s kuskusem a zeleninou, grilované klobásky, párky atd....."