QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Vánoční Buriánka

Text: Ollie Roučková | Foto: simi666 | Zdroj: Kovboj | Datum: 29.12.2011 | Zobrazeno: 2221×

Vánoční Buriánka Na posledních závody této sezony přiletělo na 50 jezdců vyladěných do Vánočních barev. Ježuchové dvoustopí i jednostopí se rozdělili do sedmi kategorií. Trať se povedla upravit a povrh kostičkoval. Diváků byl dostatek a atmosféra téměř sváteční.


Quad Junior:

V quad junior excelentně start cíl Adam Veselý 158. Byl to takový jedoucí Ježíšek. Vyhrál i soutěž o nejlepší jedoucí masku.

1. Adam Veselý 158
2. Balšánek Jan 18
3. Trojan Tomáš 24

Quad Limit do 400:

Quad limit do 400ccm - tady ukázal mladý Marián Klíč že umí a jeho W-tec je fakt dobrá mašina. Opět start cíl a během dvaceti minut dal dvě kola i druhému perfektně jedoucímu Matějovi Seidlovi. Statečně bojovala i Jitka Konířová, která uhájila konečné třetí místo. Honza Dedera také ukázal své kvality a na svém novém raptoru bojoval jak lev, ale zůstal za Jitkou v těsném závěsu.

1. Klíč Marián 4
2. Seidl Matěj 29
3. Konířová Jitka 2

Quad Open:

Quad open - po krásně vydařeném startu si půl závodu držel první pozici Bureš Radovan a z druhého místa na něj dotíral Klíč Marián st. Kluci si to fakt dávali kolo na kolo. Pak se tam přimotal jezdec o kolo zpět a Marián využil skulinku a na výjezdu z rokliny byl rychlejší. Pak již začal Burešovi poodjíždět a to prvenství si už nenechal vzít. Krásné souboje byly vidět také o třetí místo, kde Jirka Šumichrast musel čelit neustálému dotírání čtvrtého a dobře jedoucího Tomáše Cívku. Ještě musím zmínit Frantu Kuttu, který v ježíškovské masce vezl ještě dalšího pasažéra na své Yamaze. Měl jako spolojezdce medvídka a Franta nám nechtěl do detailu prozradit, jak bylo medvídkovi po jeho razantní jízdě.

1. Klíč Marián st. 14
2. Bureš radovan 68
3. Šumichrast Jiří 74

Veteráni:

Veteráni se sešli pouze dva, tak byli přiřazeni ke kategorii limit. Zde ukázal Vlasta Beneš, že to je již protřelý závodník a dojel si pro první místo před dalším jedoucím veteránem Pavlem Kučerou.

1. Beneš Vlastimil 85
2. Kučera Pavel 67

Soutěž o nejlepší jedoucí masku:

Adam Veselý jun
. - vyhodnocený jako nejlepší František Kutta st. a František Kutta ml. - společná cena za masku a spolujezdce

Vyhodnocena také zvláštní cena pro jedoucí PAT a MAT:

Honza Horváth a Honza Sadílek.

Soutěž o nechutnější vánoční cukroví:

absolutní vítěz - Svobodová
druhá Malinovská a třetí Kárová.

Velké poděkování patří partě pohodových lidiček, co pomáhají s hladkým průběhem - mávači, zdravotníci (měli pár zásahů, ale obešlo se to bez vážnějších zranění) a časomíra, která měla vše v čas spočítané.

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 2.50 Známkováno: 2x

Články šampionátu Ostatní

Výsledky Last Adventure

25.10.2017, Závody
Ještě než se odjede poslední díl v Nýrsku, máme tu pro vás výsledky jednotlivých kategorií. Ti kteří ještě nevědí jaký n...

Jsem Mistr Evropy! KROUTÍ HLAVOU OLGA ROUČKOVÁ

26.09.2017, Závody
Jedna z nejextrémnějších sérií FIM EUROPE pokračovala v Idanha Nova Portugalsko. Což pro zástupce z České Republiky Olgu...

Last Adventure Dobřany

10.07.2017, Závody
V pátek 7.července se na dobřanském Offroad dráze proháněly čtyřkolky a autíčka. Pvní ročník ukazuje, že si i tento netr...


Nepřehlédněte



English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.19s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce