QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Vyhlášení sezony MMČR CC

Text: Ollie Roučková | Foto: Ollie Roučková | Datum: 09.12.2013 | Zobrazeno: 3963×

Vyhlášení sezony MMČR CC Definitivní tečkou za sezonou 2013 bylo vyhlášení mistrů MMČR Cross Country, které se konalo 7.12.2013 od 17:00 v Sedlčanech v Country restaurantu Colorado. Nejdřív si vzal slovo hlavní organizátor Miroslav Haruda, který nás provedl večerním programem.


Kapitoly článku

  1. Vyhlášení
  2. Kompletní fotogalerie

Letošní vyhlášení dvoustopého sportu MMČR Cross Country proběhlo v sobotu v 7.12.2013 v nové lokalitě přímo v zápraží Sedlčan. Nesmíme opomenout a vyzvednout Magdalenu Harudovou, která pro všechny vyhlašované připravila prvotřídní video prezentace, ke každému z jezdců připadla krátká prezentace ze závodních fotografií propojených s hudebním podkreslením.
Jakmile dohrály prezentace, přisoupilo se jednotlivě k vyhlášení, kde si jezdci užili minuty slávy za zdatného potlesku.
Po samotném vyhlašování mistrů začala volná zábava a jako obyčejně pár hrdinů, kteří vydrželi, pokračovali do pozdních hodin. Václav Hucl se po pár nealkoholických doušcích piva na malou chvilku teleportoval do Izraele, kam se za pár měsíců vydá se čtyřkolkou. Všem nám ukazoval jakou jarmulku bude nosit, tak aby mezi Izraelce zapadl co nejlépe, jen si nejsem jistá zdali kovová jarmulka bude to pravé ořechové.
Duo Porš s Honzou vypili všechna „šáňa“ v okolí okupovaného stolu, když už to vypadalo že přepadnou i vedlejší stůl zasáhla obsluha a doplnila zásoby moku lahodného. Kabekovic klan pařil v klidném tempu až na nejstaršího pardála, který vyhlášení zpestřil i autogramiádou.
Miřejáci razili heslo není vše zlato co se třpytí a není všem prvním místům za potřebí. Ač Martin vyhrál ve stíhací jízdě malou čtyřkolku na ovládání, cenu předal nejmladšímu aktérovi vyhlášení. Ten se od čtyřkolky nehnul po celý zbytek večera a běda tomu, kdo si jí chtěl jen prohlédnout. No a to je vše, vyhlášení proběhlo, nyní už se jen můžeme těšit na příští sezonu, která přinese dvojici nových tratí, vymazání kategorie 400 ccm… O tom všem ale později v rozhovoru s Miroslavem Harudou.

Kategorie Hobby ATV:

1. Martin Porš
2. Jaroslav Kalný
3. Václav Hucl

Kategorie Hobby Quad:

1. Radek Šuk
2. Václav Polanka
3. Radek Eiselt

Kategorie MMČR ATV:

1. Tomáš Pazler
2. Jan Dušek
3. Martin Porš

Kategorie MMČR Quad:

1. Martin Miřejovský
2. Jan Kadeřábek
3. Ondřej Fišar

Kategorie Ženy:

1. Alena Míková
2. Magdalena Harudová
3. Barbora Fischerová

Kapitoly článku

  1. Vyhlášení
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Články šampionátu MČR Cross Country

Zrušená Vysoká Pec

30.03.2017, Závody
Bohužel musím zrušit závod Crosscountry, plánovaný na 1 - 2 dubna ve Vysoké Peci....

Zabahněné Sedlčany

20.03.2017, Závody
S pořádáním prvního mistrovského závodu si opět pospíšila série Cross Country, o uplynulém víkendu připravili dvoudenní ...

První závodní Stels v ČR

30.01.2017, Závody
Stels Guepard 850i V-Twin, se v našich končinách stává realitou. Po loňském představení, nastala otázka jestli se tato r...


Nepřehlédněte



English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.57s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce