QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Čtyřkolky na výstavě Intermot

Text: Ollie Roučková | Foto: Jiří Jevický | Datum: 07.10.2014 | Zobrazeno: 3856×

Čtyřkolky na výstavě Intermot Jak je již zvykem na výstavách si čtyřkolek moc neužijeme, ale i tak se bylo na co koukat. Na Intermotu bylo představeno pár horkých novinek, které Evropa viděla naživo vůbec poprvé. Od Can-Amu tomu byl roadster Spyder, Kymco představilo dlouho očekávaný náklaďáček, ani Goes nezůstal pozadu a představil zde 4x4 novátora - G725iS, Polaris předvedl Sportsmana Ace.


Kapitoly článku

  1. Výstava
  2. Kompletní fotogalerie

Can-Am:

Na výstavě nesměla chybět expozice tovární značky Can-Am, která skrývala horkou novinku roadster Spyder - F3, s úplně novou koncepcí.
Spekulace o tom, že nový model bude disponovat novým rámem, novými světly a novým motorem, se potvrdily. Can-Am využívá svých dlouholetých zkušeností a tříkolku posouvá do další dimenze. Can-Am stánek obsadil i starší modely: Mawerick, Outlander....

Goes:

Goes na Intermotu představil novinky pěkně od podlahy. Do Kolína přivezli čtveřici novinek, podle očekávaní se tu představila novinka 4x4 - G725iS, trochu překvapivě Goes představil i nálož sportovních novinek: Goes 300, 400, 450R.
U sportovních novinek se jednalo o silniční verze, ale byli jsme ujištěni, že se tyto jednotlivé modely budou do ČR dodávat i v Offroad provedení. Vedle novinek Goes představil i osvědčené modely Forest a 625.

Kymco:

Kymco také nejde na trh se svou kůží jen tak a na Intermotu představili Evropě nový náklaďáček.
Kymco využívá kapalinou chlazený jednoválec o výkonu 33 koní s pohonem 4x4 a uzávěrkou.
Klíč k dosažení vyrovnané hranice maximálního pohodlí spolu s maximální spolehlivostí je nejen v komplexním přepracování vnitřní ch částí náklaďáčku. Na tento model se můžeme těšit v brzké době, kdy nám bude zapůjčen k otestování.


Polaris:

Již tradičně na výstavě nechyběla velká expozice Victory a Indian, kterou doplnily modely Polaris. V čele expozice stál revoluční Sportsman Ace.
Tato revoluce v inovativním designu spojuje velikost a snadnou ovladatelnost čtyřkolek POLARIS (ATV) s bezpečností a komfortem vozidel kategorie RANGER a RZR (Side by side). Pozice jezdce ve středu vozidla umožňuje snížit šířku vozidla na 121,9 cm, velikost je tedy stejná jako u čtyřkolky. Pohodlné sezení a nízko umístěné těžiště vzbuzují důvěru a umožňují tak jezdci splynout s vozidlem a užít si jeho řízení. Aby mohlo být těžiště umístěno co nejníže, Polaris sdružil všechny hlavní prvky, včetně jezdce, do středu vozidla. Světlá výška u Sportsman®ACE tedy dosahuje 26 cm a zdvih zadních kol je 24 cm díky zcela nezávislému zadnímu pérování (IRS) regulovatelnému pod tlakem.

Ani příslušenství nechybělo:



Kapitoly článku

  1. Výstava
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články

Na trh vstupují čínské čtyřkolky ODES

17.07.2024, Novinky
Dovozce CRM ATV Moto Cheb přichází na náš trh s novinkou – značkou čtyřkolek a UTV ODES. Jde o čínskou značku nabízející...

Čtyřkolky na veletrhu Motosalon 2024

03.03.2024, Novinky
První březnový víkend již tradičně patří zahajovací motocyklové výstavě, letos brněnskému Motosalonu. Oproti minulým let...

Americké stroje Polaris nově v Poděbradech

08.02.2024, Novinky
Závodní bugyna RZR Pro R Factory amerického výrobce Polaris vítězně prolétla Saúdsko-arabskou pouští a fanoušci týmu Séb...


Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.60s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce