QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Nová centrála Can-Am v Mníšku

Foto: Filip Tichý | Foto: Jan Altner | Datum: 16.05.2016 | Zobrazeno: 6018×

Nová centrála Can-Am  v Mníšku Společnost BCE s.r.o., která již od roku 1991 zastupuje značku BRP a dováží stroje SKI-DOO, LYNX, CAN-AM ATV, COMMANDER a tříkolky SPYDER do České republiky, se z pražských Lahovic přesunula do nového sídla na kraji Mníšku pod Brdy. Zajeli jsme se podívat na otevření nového showroomu i velkého servisu a zázemí a nestačili jsme obdivovat nové služby.


Na obrovském pozemku 2500 m2 vyrostla úplně nová prodejna o výměře 300 m2, k tomu ale přibylo i dalších 640 metrů servisních hal, kanceláří a dalších prostor. Zákazníci i dealeři tak mají připravené bezproblémové parkování a není problém si přijet třeba i s dodávkou a přívěsem. Dostatek prostor pro sklady také umožnil otevřít nový e-shop, takže příslušenství či náhradní díly si lze snadno objednat po internetu a nechat zaslat z velkého skladu.
Na showroomu jsou připraveny kromě kompletní modelové řady čtyřkolek Can-Am ATV, vozidel SSV Can-Am Commander a Defender také všechny verze tříkolek Can-Am Spyder včetně veškerého příslušenství, oblečení a náhradních dílů. Na zimu jsou pak připravené sněžné skútry SKI-DOO a LYNX a připravuje se i řada dalších produktů, například speciální přívěsy za čtyřkolky.
Nový servis dostal moderní vybavení včetně originálních přípravků a diagnostiky BRP a je připravený na kompletní záruční i pozáruční servis všech výrobků BRP. Velkou výhodou je opět sklad se všemi náhradními díly, ale i dostatek kvalifikovaných mechaniků, kteří absolvují pravidelné školení přímo v továrně ROTAX na výrobu motorů.
Zájemce o nové stroje určitě potěší připravené předváděcí stroje. V současné době si můžete přijet vyzkoušet na nedaleké terénní trati Can-Am Outlander Max 1000R XT-P, Can-Am Outlander L 570 MAX DPS a Can-Am Maverick 1000R X DS TURBO, vše modelový rok 2016. Pro zájemce o jízdu za řídítky na silnici jsou připraveny stroje Spyder F3-S Special Series, Spyder RT-S Special Series a Spyder RS-S Special Series také vše modely 2016.
A poslední „třešnička na dortu“ je pak přidružená prodejna nářadí a zahradní techniky značky Husqvarna o ploše 100 m - samozřejmě jde o autorizovaného prodejce a autorizovaný servis. Tady si zákazníci mohou ke svému stroji Can-Am rovnou pořídit třeba sekačky či pily, se kterými pak budou vyrážet pečovat o své lesy a pozemky.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 2.00 Známkováno: 4x

Další články sekce Can-Am

Can-Am Ryker, tříkolový bobber

27.09.2018, Novinky
Americká značka Can-Am je čtyřkolkářům dobře známá. Ovšem víte, že její produkty nemají vždycky jenom dvě stopy a čtyři ...

Nový a lepší Can-Am Spyder F3-S s „driftovacím“ módem

01.07.2016, Novinky
Kanadský Can-Am přichází s novou, o kousek hezčí a o kousek vyspělejší verzí svého modelu Spyder F3-S. Patrně největší n...

Outlander L 570 X mr

29.06.2015, Novinky
Ještě mu není ani rok, a Can-Am už nejmenšímu rozpočtovému modelu Outlander nadělil významnou aktualizaci a to s pěkně t...


Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.92s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce