QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Polaris posílil o dieselové modely

Text: Ollie Roučková | Datum: 18.03.2014 | Zobrazeno: 4094×

Polaris posílil o dieselové modely Polaris představil dvojici nových dieselových Rangerů Side-by–Side, jedná se o modely: Ranger Diesel HST a Ranger Diesel HST Deluxe. Dieselové motory jsou oblíbené mezi zemědělskou sférou, tady není nad čím diskutovat. Nové UTV s dieselovým pohonem jsou napěchovány novými technologiemi, které nejen díky inovacím budou mít dostatek síly na extrémní zatížení, kterou jim okolí farem nabízí.


Kapitoly článku

  1. Polaris
  2. Kompletní fotogalerie

Oba dva modely jsou vybaveny naftovým motorem o výkonu 24 koní, hydrostatickou převodovkou a inovovaným kolébkovým pedálem plynu. Právě překlápěním pedálu volně přecházíte mezi jízdou dopředu a dozadu, a nemusíte se tak zdržovat přeřazováním. Nové modely jsou osazeny systémem On - Demand True All- Wheel Drive, který se automaticky zapne, pokud je zapotřebí. Aby si Polaris upevnil svou sílu na trhu, obě novinky posílil i na zdrpji elektrické energie - 90ampérový alternátor provozovateli poskytuje schopnost napájet několik doplňků najednou.
Zadní náprava prošla zásahem systému odpružení dvojicí pružin. Tato novinka navyšuje nákladovou kapacitu a minimalizuje prověšení při plném zatížení a zároveň zachovává dobré jízdní vlastnosti, světlou výšku, ale také dobrou průchodnost terénem.
Oba dva modely se standardně dodávají s hydraulickým posilovačem, který napomáhá minimalizovat únavu řidiče. Model s vyšší výbavou má sériově namontovanou krytou kabinu a dveře, stejně jako topení. K dalším komfortním funkcím obou dvou modelů patří: volant , extra prostor pro nohy, šířka sedadel, větší a snadnější nástup a výstup z a do kabiny.
Viceprezident Polaris " Off- Road divize David Longren:
"Polaris nadále inovoval produktovou nabídku o řešení pro širokou škálu potřeb zákazníků. Chtěli jsme vytvořit vozidla s nabízeným maximálním komfortem a snadností použití, která by splňovala potřeby zemědělství a venkovského životního stylu . "

Co všechno se dá na UTV navěsit:



Kapitoly článku

  1. Polaris
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 2x

Další články sekce Polaris

Americké stroje Polaris nově v Poděbradech

08.02.2024, Novinky
Závodní bugyna RZR Pro R Factory amerického výrobce Polaris vítězně prolétla Saúdsko-arabskou pouští a fanoušci týmu Séb...

Polaris představil adrenalinovou side-by-side RZR Trail S 1000

15.01.2021, Novinky
Litrový motor, bezmála 32 cm světlé výšky, šířka 152,4 centimetrů a moderní výbava dělá z novinky amerického výrobce P...

Polaris představuje novou generaci ATV Sportsman

17.08.2020, Novinky
Nová generace řady Sportsman se vyznačuje moderním, výrazným designem a několika vylepšeními a novými prvky, přičemž si ...


Novinky





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.56s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce