QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Vše o výstavě Motocykl 2009

Text: Matěj Oliva , Filip Tichý | Foto: Jiří Jevický | Datum: 04.03.2009 | Zobrazeno: 21723×

Vše o výstavě Motocykl 2009 Přesně za tři dny začíná každoroční výstava Motocykl. Třináctý ročník možná bude pro fanoušky některých nezúčastněných značek nešťastný, výstava toho ale i letos nabídne hodně! A to nejen ze světa motocyklů. U čtyřkolek očekáváme rekordní počet vystavovatelů, zejména těch, kteří se neukázali před třemi týdny v Letňanech.


Kapitoly článku

  1. Průvodce výstavou
  2. Praktické informace

Že letošní výstava bude probíhat v trochu jiné atmosféře, jsem již rozebral v tomto článku o budoucnosti výstavy. Nezbývá než zopakovat, že svoji účast bohužel stáhla trojice velmi sledovaných značek Kawasaki, Suzuki a Yamaha a jejich novinky pro sezónu 2009 na výstavě uvidíme leda na stáncích jednotlivých dealerů těchto značek, případně na stáncích prodejců příslušenství.

 Přesto na výstavě zůstává velký počet atraktivních značek jako , KTM, Honda, SYM, Access, TGB, ADLY, CECTEK, Arctic Cat a další a další.  Výstava také není jen o nových modelech čtyřkolek, ale z velké části také o příslušenství, oblečení a helmách, ozkoušení různých věcí s možností přímého porovnání, aniž byste museli objíždět deset prodejen...

Součástí výstavy bude také možnost hlasování v soutěži o Motocykl roku 2009, která bude vyhodnocena v dubnu a vy si tedy můžete na výstavě prohlédnout soutěžící modely a při odchodu hned hodit svůj hlas do připravených boxů.
Loňská výstava přestaveb Bohemia Custom se letos bohužel do propozic nedostala - na jejím místě v Malé sportovní hale budou běžné expozice motocyklů a příslušenství a najdete zde i náš stánek Quadmania.cz/Motorkáři.cz. Jelikož reportáže z lednové rally Dakar 2009 měly velký ohlas, určitě se rádi naživo podíváte na dvojici strojů, které dojely do cíle letošního prvního jihoamerického ročníku. Na výstavě už jsme v minulých ročnících měli okruhový speciál, výrobní prototyp nového endura, skútr Honda určený do soutěže a cestovní stroj s 300tis kilometry, letos to bude závodní Yamaha WR450F Martina Macka a závodní quad Oldřicha Bražiny (rám Yamaha, motor KTM 660) ve stavu, jak se vrátily v kontejnerech přes oceán. Jako každý rok pro Vás budou připraveny tři terminály s on-line přístupem na tento web, kde si můžete projít aktuální informace, ukázat stránky kamarádovi, který nechodí na Internet, nebo třeba jen nechat kámošům vzkaz na fóru.
Kdo je příznivcem Kawasaki, Suzuki či Yamahy, tedy značek bez oficiální účasti na výstavě, nemusí zoufat. Stačí před výstavištěm sednout na tramvaj 17 a přejet do Bráníka (a následně ještě 2 stanice autobusem do cílové zastávky Vrbova (viz  mapa). 

Plánky výstavních hal pro Motocykl 2009


Montovaná hala na místě levého křídla

Pravé křídlo Průmyslového paláce

Střední hala Průmyslového paláce

Malá sportovní hala

Křižíkův pavilon E
Křižíkův pavilon D

Křižíkův pavilon C


Křižíkův pavilon B

 


Pokračování článku: Praktické informace

Kapitoly článku

  1. Průvodce výstavou
  2. Praktické informace

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 0.00 Známkováno: 0x

Další články

Polaris představuje nový model Sportsman XP 1000 S LE a vylepšený RANGER 570 pro rok 2025

17.09.2024, Novinky
Značka Polaris představuje další novinky pro svou modelovou řadu pro rok 2025. Tyto novinky...

Na trh vstupují čínské čtyřkolky ODES

17.07.2024, Novinky
Dovozce CRM ATV Moto Cheb přichází na náš trh s novinkou – značkou čtyřkolek a UTV ODES. Jde o čínskou značku nabízející...

Čtyřkolky na veletrhu Motosalon 2024

03.03.2024, Novinky
První březnový víkend již tradičně patří zahajovací motocyklové výstavě, letos brněnskému Motosalonu. Oproti minulým let...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:3.05s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce