QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Vyhřívaná helma LS2 Ride Easy

Text: Ollie Roučková | Foto: Jiří Jevický | Datum: 21.02.2013 | Zobrazeno: 6790×

Vyhřívaná helma LS2 Ride Easy Moderní aerodynamická výklopná polykarbonátová helma s odklápěcí bradovou částí pro silniční motocykly a čtyřkolky s vnitřní 3D sluneční clonou se zlepšeným ovládáním. Je dobrou volbou pro zimní radovánky, pakliže tuto helmu osadíte zimním kitem, zima už vás nepřekvapí.


Kapitoly článku

  1. Představujeme
  2. Kompletní fotogalerie

Venku zrovna není vlídné počasí, všichni známe ty myšlenky – „ mám se jít projet nebo mám zůstat doma v teple“. Když už se rozhoupete k tomu, že vypálíte ven z teplé garáže, tak byste nejraději vyměnili království za vyhřívané doplňky. Jednou z oceňovaných vychytávek jsou bezesporu vyhřívané helmy, značka LS2 přináší cenově povedenou helmu s vyhřívaným kitem. Stačí se jen připojit a odpadá omrzání obličeje, škrábání namrzlého plexi, příšerně zdlouhavé odmlžování po několika km. Přilba přináší novější generaci interiéru z polykarbonátového materiálu, která vám zaručí příjemné cestování i v těch nejkrutějších mrazech. Moderní aerodynamická výklopná polykarbonátová helma s odklápěcí bradovou částí pro silniční motocykly a čtyřkolky s vnitřní 3D sluneční clonou se zlepšeným ovládáním.

Helma obsahuje:

  • aerodynamická skořepina z HPTT kompozitu odolná proti nárazu
  • účinný ventilační systém s větracími otvory vpředu a vzadu
  • polohovatelné 3D plexi s úpravou proti poškrábání a mlžení, s možností použití strhávacích folií, kompatibilní s Pinlockem - rychlá výměna plexi bez použití nářadí
  • vnitřní zasouvatelná sluneční clona 3D s ergonomickým ovládáním Ergo Touch Control
  • kovové zámky výklopné brady
  • zapínání kvalitní poddajnou rychlosponou
  • komfortní plně vyjímatelný antialergický pratelný interiér
  • povrch přilby přelakován vysoce kvalitním bezbarvým lakem

Zimní kit

Ne každá vyklápěčka je pro nás přijatelná už jen díky své pořizovací hodnotě, ale firma LS2 přináší adekvátní vyklápěčku za rozumnou cenu. Vyhřívané plexisklo je po připojení do elektriky ihned k dispozici, ihned zabraňuje mlžení a nepříjemnému omrzání. U nové helmy je instalace vyhřívaného plexi otázkou jen pár minut, stačí odjistit pojistné šrouby, vycvaknout staré plexisklo a nahradit jej vyhřívaným. Vyhřívané plexisklo je znatelné hned na první pohled, je robustnější než li tomu je u základních letních plexiskel. Plexisklo je vybaveno dvojitou vrstvou, mezi které jsou instalována topná tělesa, která napájí konektory z boku plexiskla, napájecí kabel už se postará o zbytek.
Helmu můžete připojit na jakýkoli stroj, díky přípravě oček, si helmu můžete připojit na baterii i u slabších obsahů čtyřkolek (helma nemá až tak velký odběr).
Pro fajnšmekry si do helmy můžete pořídit masku, která pohlídá kompletní část obličeje. Rychloupínacím systém nabízí komforně rychlé upevnění do helmy a na vás už je jen to si užívat jízdu na maximum. Při přibrždění u benzínek nemusíte helmu sundávat, stačí jen vyklopit, kryt obličejové části odepnout z boku a hybaj na ničím nerušené tankování.

BLUETOOTH modul do helmy LS2

Pakliže jezdíte ve dvou a máte chuť komunikovat, ASP Group dodává Bluetoth Headset. Komunikační zařízení eliminuje nepříjemné odezvy větru či jiného rušení, v helmách LS2 se s komunikačním zařízením neztratíte. Moderní zařízení přináší díky bluetooth atraktivní propojení k telefonu, GPS, ke spolujezdci, k MP3. Tím pádem je komunikátor použitelný jak při delších cestách tak i ve městě.
Připojení k:
  • mobilu - automaticky zvedne příchozí hovor na hlasový příkaz nebo automaticky vytočí poslední číslo
  • MP3 s bluetooth
  • komunikace mezi řidičem a spolujezdcem nebo mezi dvěma řidiči
  • GPS

Kapitoly článku

  1. Představujeme
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Další články sekce LS2

Přilby LS2 na čele Dakarské rallye

17.01.2015, Představujeme
Více než 9 000 kilometrů dlouhá trať nejslavnější a největší rallye světa je nejtěžším testem, který si lze představit. ...

Nová LS2 MX456 Factory

20.06.2014, Představujeme
O španělských helmách LS2 se říká, že je to nejrychleji se rozvíjející značka helem na světě. Bez důkladnějšího marketin...

LS2 v tom jela s ním

31.03.2014, Představujeme
Jawa 350 z roku 1978 a první Čech objeli svět! V pátek 14.2. 2014 po poledni přejel Pavel na Jawě českou hranici v Pomez...


Novinky





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.44s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce